• تاریخ : ۳۱ام فروردین ۱۳۹۷
  • موضوع : آستارا

 

تخم مرغ ۵ عدد
کره به دمای محیط ۴۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
آب جوش ۱ ق  سوپخوری
نمک ۱/۴ق چایخوری
پودر سیر۱/۴ق چایخوری
بیکینگ پودر ۱/۴ق چایخوری

مواد لازم جهت دکور 
تخم مرغ ۱/۵ عدد 
کره ذوب شده۱۵ گرم
آرد ۲۵ گرم
نمک  یک پنس 
 آبجوش ۱/۲ق چایخوری

مواد لازم میانی
کالباس ۲۵۰ گرم
سس مایونز ۵ تا ۶ ق سوپخوری
جعفری خرد شده ۳ ق سوپخوری
پنیر خامه ای ۱۰۰ کرم
پیاز چه  خرد شده ۱ ق سوپخوری

اول برای دکور تخم مر غها را در ظرفی شکسته باهمزن بزنید آب جوش را اضافه کنیدمواد را فقط در حد مخلوط شدن بزنید آرد رانیز اضافه کنید باهمزن بزنید تا مخلوط شود نمک را اضافه کنید کره ذوب شده خنک را اضافه کنید رنگ مورد نظر را اضافه کنید بامواد کاملا مخلوط کنید من از رنگ صورتی استفاده کردم رلیف مت را داخل سینی انداخته سایز سینی ۳۰*۴۰میباشد
سطحش راکامل باروغن جامد یا روغن جداشونده چرب کنید تمام داخل تم مواد دکور راکامل روی صفحه بریزید ام شیارها را چرب کنید با کاردک پخش کنید با کاردک پخش کنید
تمام سطح را پوشش داده وسینی را در یخچال قرار دهید
اول برای دکور تخم مر غها را در ظرفی شکسته باهمزن بزنید آب جوش را اضافه کنیدمواد را فقط در حد مخلوط شدن بزنید آرد رانیز اضافه کنید باهمزن بزنید تا مخلوط شود نمک را اضافه کنید کره ذوب شده خنک را اضافه کنید رنگ مورد نظر را اضافه کنید بامواد کاملا مخلوط کنید من از رنگ صورتی استفاده کردم رلیف مت را داخل سینی انداخته سایز سینی ۳۰*۴۰میباشد
سطحش راکامل باروغن جامد یا روغن جداشونده چرب کنید تمام داخل تم مواد دکور راکامل روی صفحه بریزید ام شیارها را چرب کنید با کاردک پخش کنید با کاردک پخش کنید
تمام سطح را پوشش داده وسینی را در یخچال قرار دهید

برای درست کردن رولت زرده وسفیده جدا شود
زرده ها را همزن بزنید آب جوش رانیز اضافه کنید وقتی که زرده فرم گرفت پودر سیر رااضافه کنید نمک راهم اضافه کنید
درظرف دیگری سفیده ها را بزنید وقتی کمی کف کرد مابقی نمک را اضافه کنید سفیده را به زرده ها اضافه کنید وخوب مخلوط کنید  به صورت دورانی آرد الک شده و بیکینگ پودر را اضافه کنید به صورت دورانی مخلوط کنید
کره ذوب شده را در آخر اضافه کنید بامواد مخلوط کنید روی مواد دکور که بریزید وپخش کنید سعی کنید همه جا یکسان باشه
سینی را در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه که از یکریع قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید نان ر‌لت پس از پخته شدن سریع از سینی جدا کنید این نان رولت بر خلاف نان رولت قبلی کمی ترک می خورد که طبیعی هست نگران نباشید یک عدد کاغذ روغنی انداخته ووقتی رولت از داغی افتاد روی کاغذ برگردانده واز قالب حداکنید اگر نان رولت کامل سرد بشه به قالب میچسبه پس تا ولرم هست جداکنید مثل نان رولت برگردانیدواز عرض لول کنید و دورش راکامل ماغذ گرفته ودر یخچال قرار دهید
برای موادمیانی پنیر خامه ای را به هنراه سس مایونز مخلوط کنید تا صاف ویکدست شود
پیاز چه جعفری خرد شده و ژامبون خرد شده را اضافه و مخلوط کنید روی سطح نان رولت راکامل بامواد پوشش دهید نان را از عرض رول کنید دوباره رولکنید  وداخل کاغذ پیچیده به مدت۳تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید
از یخچال خارج کرده وباچاقو برش دهید
رولت شما آماده شد سپس نوش جان کنید
نکته:
به جای سس مایونز از ماست چکیده شیرین نیز میشود استقاده کرد
به جای ژامبون از مرغ  پخته وریش شده نیز می توان استفاده کرد
این رولت از لحاظ بافت با رولت قبلی متفاوت هست باقت این رولت حالت فشرده دارد 
میتوانید از فیلینگ پنیر خامه ای گردو پودر شده وسبزی خوردن نیز استفاده کنید

 

 

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما