• تاریخ : ۱۸ام اسفند ۱۳۹۶
  • موضوع : آستارا

 

واد لازم برای کیک اسفنجی ( مدل حمید…) برا  ۴ نفر J … نفری ۱ تیکه!…
۱-  تخم مرغ  ۱ عدد
۲- روغن مایع  ۲/۱ استکان ( حدود ۸۰ سی سی)
۳- شکر ۲/۱ استکان
۴- ماست ۲/۱ استکان
۵-  آرد سفید ۱ استکان
۶- بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
۷-  جوش شیرین ربع قاشق چایخوری
۸-  گردو خرد شده ۵ عدد
۹- پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
تخم مرغ رو با بکینگ پودر و جوش شیرین با چنگال خوب هم میزنیم، بعد مرحله به مرحله ماست ، روغن مایع ، شکر رو اضافه می کنیم  و بعد همگن شدن ، آرد رو تو ۳ یا ۴ مرحله به مخلوط اضافه کرده خوب با چنگال می زنیم.
مغز گردو رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم ، حالا مایه اولیه حاضره.
بجای مغز گردو می تونید طبق سلیقه از فندق یا پودر نارگیل هم استفاده کنید.
اگه طعم خاصی مد نظرتون باشه مث کیک پرتغالی یا … تو این مرحله طعم دهنده رو اضافه کنید و اگه مث من کیک دو رنگ دوست دارید ، قالب رو چرب کنید و و اگه قالبتون از قالبهای استاندارده نچسب باشه که ایراد نداره ولی اگه  مث تصویر از کاسه روی استفاده می کنید برا بالا رفتن کیفیت کیک و نچسبیدن، از کاغذ روغنی با کاغذ a4 که خودتون تو کاسه میذارید و روغنیش می کنید J استفاده کنید.
نصفه دیگه  مایه که باقی مونده رو با پودر کاکائو یا نسکافه یا هر طعمو رنگی که دوست دارید مخلوط و خوب هم بزنید و نهایتا با هر طرحی که می خواید به مایه کیک تو قالب اضافه کنید.
چون تو خونه مجردی فر نیست من از قابلمه دوبل برا اینکار استفاده کردم که بصرفه تره تا روشن کردن فر….
۱ قابلمه بزرگ رو روی پخش کن بذارید و تو قابلمه ۱ درب کتری یا نعلبکی قرار بدید تا قالبتون روی اون بشینه و با کف داغ قابلمه تماس مستقیم نداشته یاشه، قالب محتوی مواد رو روش بگذارید و نهایتا  درب قابلمه رو ببندید و بمدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه منتظر باشید.
 بسته به آببند بودن درب قابلمه ، میزان پرت حرارتی و  معتدل بودن شعله این زمان ۱۰ دقیقه تلرانس داره که معمولا بعد ۱۵ دقیقه کیک حالت پف به خودش می گیره. حواستون باشه چون زیر قالبو نمی بینید کف کیکتون نسوزه!  برا تست از چوب کبریت هم می تونید استفاده کنید .
اگه از فر استفاده می کنید، تو دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد ( ۳۵۰ نا ۳۹۰ درجه فارنهایت ) بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه  کیکتون آماده میشه.
بعد آماده شدن با چند ضربه کیکو از قالب جدا کنید و اگه کاغذ روغنی داره با احتیاط تا کیک داغه ، آروم بکنیدش و  کیکتون رو نوش جان کنید.

 

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما